parking niestrzeżony
1930

Wioletta Grzesiak

Piętro: 0 Liczba pięter: 4 Typ kuchni: półotwarta Miejsca parkingowe: parking niestrzeżony Piwnica: tak Ogrzewanie: gazowe Stolarka okienna: PCV Typ podłogi: panele Materiał budowy: cegła Może być przeznaczone na biuro: tak Umeblowanie: tak Kuchnia wyposażona: tak Podłączenie do internetu: tak Stan nieruchomości: luksusowy Typ budynku mieszkalnego: kamienica

Opiekun oferty:
Monika Jaworska
telefon 602 101 602
monika.jaworska@sdp-nieruchomosci.pl

OFERTA GODNA UWAGI! BARDZO DOBRA LOKALIZACJA! CENTRUM!

Przestronny, niepowtarzalny apartament 3 pokojowy o pow. 95 mkw, mieszczący się na parterze w kamienicy przy ul. Pułaskiego.
Lokal dwustronny, okna wychodzą na wschód i zachód.

Wnętrze funkcjonalne i przemyślane w każdym szczególe. Przeprowadzono generalny remont i wykończono mieszkanie w wysokim standardzie na podstawie projektu architekta.
Wymieniono wszystkie instalacje: wodno-kanalizacyjną, gazową i elektryczną. Ogrzewanie gazowe - piec dwufunkcyjny. Wnętrze mieszkania odrestaurowano, zachowując oryginalną stolarkę drzwiową oraz cegły na ścianach.Zastosowano różnorodne materiały uzyskując w efekcie wyjątkowo niepowtarzalny charakter wnętrza. Nowe okna. Przemyślano instalację oświetleniową - różnorodne i ciekawe lampy.

W skład mieszkania wchodzą:
- przestronny salon (21,1 m2),
- osobna kuchnią (12,81),
- sypialnia (13 m2),
- gabinet (22,26 m2),
- pokój kąpielowy (11,14 m2),
- holl (14,5 m2).

Kuchnia w zabudowie, wyposażona w sprzęt AGD. W przedpokoju zabudowana szafa z drzwiami przesuwnymi. W łazience zaplanowano prysznic oraz wannę, pod umywalką szafki w zabudowie. Przestronny, doskonale doświetlony salon wyposażony w stylowe meble.

Do mieszkania przynależy piwnica.
Od strony podwórka istnieje możliwość bezproblemowego parkowania aut, a samo podwórko, w przeciągu najbliższych lat zostanie zrewitalizowane ze względu na toczące się inwestycje developerskie (Nowa Papiernia oraz IMS Development).

Budynek w dobrym stanie, planowany remont klatki schodowej oraz elewacji.
Prężnie działająca wspólnota.

CENA : 729 000 ZŁ DO NEGOCJACJI

MIESZKANIE SPRZEDAWANE Z WIĘKSZOŚCIĄ WYPOSAŻENIA.

Kamienica zlokalizowana w samym CENTRUM, nieopodal największych wrocławskich uczelni. Dogodny dostęp do środków komunikacji miejskiej oraz punktów usługowych. Pełna infrastruktura miejska (tramwaje, autobusy, 10 min. do Dworca Głównego PKP oraz Dworca Autobusowego), 20 min pieszo do WROCŁAWSKIEGO RYNKU! W najbliższym sąsiedztwie wiele usług (sklepy, apteka, szkoły, przedszkole).

Oferta dedykowana nabywcy, który doceni komfort życia w przestronnym wnętrzu o wyjątkowo indywidualnym charakterze. Doskonała dla osób ceniących dobry design, funkcjonalność oraz chęć wprowadzenia się bez konieczności przeprowadzania pracochłonnych i kosztownych remontów. Polecana zarówno na zakup indywidualny, jak i w celach inwestycyjnych pod wynajem.

CZYNSZ: 380 zł oraz rachunki za zużycie (prąd i gaz).

ZAPRASZAM NA PREZENTACJĘ!

Opiekun oferty: