w bryle
1980

Kamila Wieczorek

Liczba pięter: 2 Gaz: miejski Miejsca parkingowe: w bryle Ogrzewanie: gazowe Stolarka okienna: PCV Typ podłogi: parkiet Rodzaj łącz: inne Typ podłączenia wody: miejska Kanalizacja: miejska Typ dachu: płaski Materiał budowy: zróżnicowany Umeblowanie: tak Podłączenie do internetu: tak Stan budynku: do remontu Typ zabudowy: 1/2 bliźniaka

Biuro SDP Nieruchomości realizuje program pt. BEZPIECZNY POŚREDNIK, na pierwszym miejscu stawiając kwestie związane z ochroną zdrowia klientów i pracowników. Zapraszamy do zapoznania się z założeniami programu, opublikowanymi na stronie sdp-nieruchomosci.pl.

PIĘKNY, OTOCZONY ZIELENIĄ DOM , USYTUOWANY W ŚLEPEJ ULICZCE, KWADRANS OD CENTRUM!

Opiekunka oferty
kamila.wieczorek@sdp-nieruchomosci.pl

Opis nieruchomości:
Piękny dom o unikatowym klimacie, znajdujący się w cichej, zielonej okolicy.
Bryła budynku składa się ze znajdującej się na parterze części gościnnej (pow. ok. 70m2 + garaż) - pięknie doświetlonego salonu z kominkiem (pow. ok. 25m2), usytuowanego od strony południowej. Na podłodze pokoju dziennego piękny, dębowy parkiet. Ogród na który wychodzimy bezpośrednio z salonu, z łatwością zmieści taras, który w miesiącach letnich będzie sercem domu. Widok na bujną zieleń (drzewa owocowe, krzewy, wierzby) gwarantuje pełną intymność. Na parterze znajdziemy również pokój gościnny, łazienkę z WC, kuchnię oraz techniczną część budynku - garaż i kotłownię.
Na pierwszym piętrze znajdują się cztery ustawne sypialnie (na podłodze piękne deski), w tym jedna z wyjściem na ok. 12,5-metrowy taras, dodatkową kuchnię (obecnie funkcjonującą jako pracowania malarska) oraz dużą łazienkę z WC.
Na kolejnej kondygnacji znajduje się użytkowy, podzielony na dwa pomieszczenia strych. Z jednego z pokoi wyjście na duży ok. 27-metrowy taras, usytuowany od strony południowej, z widokiem na ogród.
Konstrukcja domu pozwala na łatwe stworzenie dwóch niezależnych mieszkań!
UNIKATOWE MEBLE WIDOCZNE NA ZDJĘCIACH SĄ CZĘŚCIĄ OFERTY I ZOSTAŁY UJĘTE W CENIE NIERUCHOMOŚCI!

Parametry nieruchomości:
Powierzchnia działki - ok. 309m2 (ok. 11x28m)
Powierzchnia użytkowa - ok. 244m2, a w tym:
Powierzchnia mieszkalna - ok. 192m2
Garaż w bryle budynku - ok. 12,5m2
Tarasy - powierzchnie ok. 27m2 oraz ok. 12,5m2

Stan nieruchomości:
Dom zbudowany został ok. 1980 r. w technologii muru warstwowego. Instalacja elektryczna miedziana. Okna PCV. Ogrzewanie piecem dwufunkcyjnym gazowym. Dom nadaje się do zamieszkania - jest czysty i zadbany, jednak na dłuższą metę wymagać będzie modernizacji. Dach kryty blachą - niedawno malownany.

Lokalizacja:
Cicha, rodzinna okolica - kameralne osiedle domów jednorodzinnych, położone nieopodal Lasku Sołtysowickiego.
Uliczka, przy końcu której znajduje się nieruchomość jest uliczką ślepą i pełni jedynie funkcję dojazdową dla mieszkańców kilku sąsiednich domostw (pierwsze zdjęcie w galerii). Do Centrum, zależnie od pory dotrzemy w 10-20 min. samochodem, 26 min. komunikacją miejską.
Rozciągający się obok Park Sołtysowicki jest idealnym miejscem do uprawiania sportów. Pełna infrastruktura. W niedalekiej odległości warzywniak, sklep spożywczy, restauracja, poczta. W pobliżu przedszkole, szkoły. 650m do Lasku Sołtysowickiego, 1,5 km do CH Korona.

Zapraszam na prezentację!

Opiekunka oferty
kamila.wieczorek@sdp-nieruchomosci.pl

POMAGAMY W UZYSKANIU FINANSOWANIA NA ZAKUP NIERUCHOMOŚCI! ZADZWOŃ I ZAPYTAJ DORADCY O INNE ATRAKCYJNE OFERTY.