1 190 000 zł
parking niestrzeżony
1900

Kamila Wieczorek

Piętro: 3 Liczba pięter: 3 Typ kuchni: otwarta Miejsca parkingowe: parking niestrzeżony Ogrzewanie: miejskie Stolarka okienna: drewniane nowe Typ podłogi: panele Rodzaj łącz: inne Materiał budowy: cegła Kuchnia wyposażona: tak Podłączenie do internetu: tak Stan nieruchomości: bardzo dobry Typ budynku mieszkalnego: willa

Biuro SDP Nieruchomości realizuje program pt. BEZPIECZNY POŚREDNIK, na pierwszym miejscu stawiając kwestie związane z ochroną zdrowia klientów i pracowników. Zapraszamy do zapoznania się z założeniami programu, opublikowanymi na stronie sdp-nieruchomosci.pl.

UNIKAT! Wyjątkowe mieszkanie usytuowane w odrestaurowanej willa o charakterze rezydencji pałacowej! BOREK!

Opiekun Oferty Kamila Wieczorek

ENGLISH BELOW!

Przestronny, czteropokojowy apartament usytuowany w kompleksowo odrestaurowanej willi, położonej na Borku. Mieszkanie dla Klienta poszukującego wyjątkowej nieruchomości o zabytkowym charakterze - przepiękna przestrzeń, lukarny, stolarka okienna i drzwiowa odtworzone zgodnie z zaleceniami Miejskiego Konserwatora Zabytków.

Lokal o powierzchni ok. 148m2 powierzchni kwalifikowanej (licząc powierzchnię podłóg znacznie więcej) składa się z:
CZĘŚCI OTWARTEJ DLA GOŚCI - reprezentatywnej przestrzeni typu open space - przestronnego salonu otwartego na kuchnię z jadalnią o łącznej powierzchni ok. 60m2, przedpokoju oraz WC
CZĘŚCI PRYWATNEJ - dwóch ustawnych sypialni (w tym jednej z garderobą), gabinetu, dwóch łazienek.
Mieszkanie trójstronne - ekspozycja okien wschodnia/ zachodnia/ południowa.

Opis nieruchomości:
Mieszkanie wraz z resztą budynku zostały oddane do użytku w 2008 r. Co za tym idzie wszelkie instalacje (elektryczna, wodno-kanalizacyjna) zostały wymienione przez dewelopera. Budynek podłączony jest do ciepłej wody z sieci miejskiej.
Niespotykanie przemyślany układ nieruchomości pozwala na zachowanie intymności przestrzeni prywatnej, przy pozostawieniu otwartej, imponującej części gościnnej. W części prywatnej znajdziemy dwie łazienki (jedna z wanną, jedna z prysznicem), dwie duże, ustawne sypialnie, w tym jedną z garderobą. W części gościnnej znajduje się przestronny salon otwarty na kuchnię z jadalnią o łącznej powierzchni ok. 60m2 oraz WC dla gości. Te dwie części oddziela korytarz z którego przez drewniane, dwuskrzydłowe drzwi wejdziemy do reprezentatywnego gabinetu.
Na podłodze w pokojach znajdziemy panele, w łazienkach glazurę. Na ścianach gładzie.
Spadziste dachy, lukarny, perfekcyjnie odtworzona, drewniana stolarka okienna i drzwiowa sprawiają, że mieszkanie jest unikatem na wrocławskim rynku nieruchomości.

Budynek:
Odrestaurowana zabytkowa willa o charakterze rezydencji pałacowej. Bogato rozbudowana elewacja, wielospadowy dach z wieżyczkami i lukarnami z XIX. Deweloper przeprowadził kompleksowy remont budynku z zachowaniem wszelkich zabytkowych elementów i unikatowego charakteru budynku - rewitalizacja elewacji, wymiana dachu, remont klatki schodowej wraz z odrestaurowaną stolarką i przepięknymi witrażami.
Prężnie działająca wspólnota dba o otoczenie budynku. Teren budynku ogrodzony, ogród do dyspozycji mieszkańców, zadbane części zielone, mała architektura, przestronny parking dostępny tylko dla mieszkańców.

Lokalizacja:
Borek to jedna z najcichszych i najbardziej urokliwych części Krzyków - otoczony zielenią, parkami, wypełniony starodrzewiem oraz architekturą nawet z przełomu XIX i XX w. W najbliższej okolicy tereny rekreacyjne - Park Grabiszyński, Park Południowy.
Blisko centrum miasta. Doskonała komunikacja - nieopodal 4 linie tramwajowe, dobry dojazd do autostrady. W pobliżu liczne sklepy, lokale usługowe, restauracje, klub fitness, SPA, przedszkole, żłobek. Do Centrum Handlowego Borek 5 min. Zaraz obok szkoła międzynarodowa, dwie szkoły podstawowe.

Zapraszam na prezentację!

Opiekun Oferty Kamila Wieczorek
kamila.wieczorek@sdp-nieruchomosci.pl

POMAGAMY W UZYSKANIU FINANSOWANIA NA ZAKUP NIERUCHOMOŚCI! ZADZWOŃ I ZAPYTAJ DORADCY O INNE ATRAKCYJNE OFERTY.

---------------------------------------------------

A unique apartment located in a renovated palatial residence! BOREK!

Advisor - Kamila Wieczorek
kamila.wieczorek@sdp-nieruchomosci.pl

A spacious, four-room apartment located in a completely renovated villa, situated in one of the most prestigious districts of Wroclaw - Borek. Perfect for a customer seeking unique property with historical character - outstanding space, dormers, woodwork windows and doors restored in accordance with City Conservator recommendations.

The apartment with qualified area approx. 148m2 (counting floor area much more) consists of:
OPEN SPACE GUEST PART - a representative open space - a spacious living room opened for the kitchen and dining room with a total area of about 60m2, hall and toilet.
PRIVATE PART - two big bedrooms (including one with a wardrobe), an office, two bathrooms.
Three-sided flat - eastern / western / southern windows exposure.

Property Description:
The flat and the rest of the building were commissioned for use in 2008. As a result, all installations (among others: electricity, plumbing) were replaced by the developer. The building is connected to the centr

poniedziałek
wtorek