38,00 zł/m2
miejsce postojowe
2000

Maciej Opuchlik

Piętro: 2 Liczba pięter: 2 Typ kuchni: aneks Miejsca parkingowe: miejsce postojowe Ogrzewanie: CO. z własnej kotłowni Stolarka okienna: antywłamaniowe Typ podłogi: panele Kuchnia wyposażona: tak Podłączenie do internetu: tak Klimatyzacja: tak Stan nieruchomości: po odświeżeniu Typ budynku mieszkalnego: blok

AGENT PROWADZĄCY:
MACIEJ OPUCHLIK
Mail: maciej.opuchlik@sdp-nieruchomosci.pl

***WOLNE OD 01/03/2020***

Serdecznie polecam do wynajęcia funkcjonalne i w pełni wyposażone mieszkanie zlokalizowane przy ulicy Rybnickiej na Księżu Małym we Wrocławiu. Z uwagi na położenie, komfortowe połączenie ze Ścisłym Centrum Miasta. Obok nieruchomości znajduje się węzeł komunikacyjny (autobus, tramwaj). Do nieruchomości przynależy działka w pobliżu bryły budynku, dedykowana do użytku tylko dla przyszłych najemców. Mieszkanie na słoneczną stronę świata z widnymi oknami wyposażonymi w zewnętrzne automatyczne rolety. Na początku przyszłego roku mieszkanie zostanie odświeżone (całe pomalowane na biały kolor). Dostępność pod wynajem na minimum dwanaście miesięcy.

Mieszkanie o powierzchni 50m2, w którego skład wchodzą:
- Duży salon połączony z w pełni wyposażonym aneksem kuchennym
- Oddzielna Sypialnia
- Oddzielna łazienka z wanną/kabiną prysznicową
- Przedpokój

Cena Najmu: 1900zł(czynsz) + 500(czynsz administracyjny) + prąd

Kaucja: 2400zł

Oferta kierowana dla osób ceniących sobie funkcjonalność mieszkania, dobry standard wykończenia oraz spokojną okolice. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania dotyczące nieruchomości i zapraszam serdecznie na bezpłatną prezentację.

Wszelkie informacje zamieszczone przez biuro Nieruchomości nie są prawnie wiążące i nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów prawa.
----------------------------------------------------
REAL ESTATE AGENT:
MACIEJ OPUCHLIK
Mail: maciej.opuchlik@sdp-nieruchomosci.pl

***AVAILABLE FROM 01/03/2020***

I heartily recommend for rent a functional and fully equipped apartment located at Rybnicka Street in Księż Mały Mały in Wrocław. Due to the location, a comfortable connection to the city center. Next to the property there is a transport node (bus, tram). The property includes a plot near the building, dedicated only to the use of tenants of the property. A flat on the sunny side of the world with visible windows equipped with external automatic blinds. Rental availability for a minimum of twelve months.

A flat with an area of 50sqm, which includes:
- A large living room connected with a fully equipped kitchenette
- Separate bedroom
- Separate bathroom with tub / shower
- Hall

Rental Price: 1900 PLN (rent) + 500 (administrative rent) + electricity

Deposit: PLN 2400

The offer is directed to people who appreciate the functionality of the apartment, good standard of finish and a quiet area. I will gladly answer all your questions regarding the property and invite you to a free presentation.

All information posted by the Real Estate office is not legally binding and does not constitute an offer within the meaning of the law.