przy ulicy

Anna Wójcik

Piętro: 2 Liczba pięter: 4 Typ kuchni: widna Miejsca parkingowe: przy ulicy Piwnica: tak Ogrzewanie: gazowe Stolarka okienna: PCV Typ podłogi: deski Rodzaj łącz: DSL Materiał budowy: cegła Kuchnia wyposażona: tak Podłączenie do internetu: tak Stan nieruchomości: do remontu Typ budynku mieszkalnego: kamienica

GORĄCO POLECAM MIESZKANIE W CENTRUM MIASTA! Doskonała inwestycja.

Trzypokojowe, w pełni rozkładowe, dwustronne mieszkanie w okolicy Dworca Głównego i ulicy Dworcowej.

Układ funkcjonalny:
Mieszkanie znajduje się na drugim piętrze w kamienicy. Ma powierzchnię 84m2 i składa się z trzech pokoi: salonu (28m2) sypialni (20m2) i sypialni (15m2), jasnej, osobnej kuchni (8m2), łazienki oraz przedpokoju. Wystawa okien wschód-zachód. We wszystkich pomieszczeniach są okna, także w łazience i przedpokoju.

Standard wykończenia:
- ściany: tynki i gładzie, w łazience płytki ceramiczne,
- podłogi: wykończone starymi deskami olejowanymi, w dobrym stanie, na deskach wykładzina pcv, panele w jednym pokoju i płytki w łazience,
- okna białe PCV, w przedpokoju jedno drewniane okno.

Wyposażenie:
Mieszkanie do remontu. INWESTYCYJNE - doskonała lokalizacja. Kuchnia wykonana 4 lata temu do odświeżenia.

Czynsz ok. 570zł (w tym fundusz remontowy). Wyremontowany dach kamienicy, klatka schodowa w dobrym stanie. Mieszkanie ogrzewane gazowo. Posiada dodatkowo piece kaflowe (zdatne do użycia, możliwe też do demontażu). Kamienica po remoncie elewacji.

Zapraszam na prezentację!

Opiekun oferty:
ANNA WÓJCIK 71 731 30 30

Kredytujesz? Nie masz wkładu własnego? Pomożemy Ci uzyskać finansowanie na 100% wartości nieruchomości. Zadzwoń i dowiedz się o Twoje możliwości finansowe.