przy ulicy

Wioletta Grzesiak

Piętro: 2 Liczba pięter: 2 Typ kuchni: aneks Miejsca parkingowe: przy ulicy Ogrzewanie: CO. z własnej kotłowni Stolarka okienna: drewniane nowe Typ podłogi: panele Materiał budowy: suporeks Podłączenie do internetu: tak Stan nieruchomości: idealny Typ budynku mieszkalnego: apartamentowiec

Opiekun oferty:
Wioletta Grzesiak
tel 784 466 123

Polecam na sprzedaż przestronne 4 pokojowe mieszkanie dwupoziomowe o powierzchni użytkowej 76 m2, całkowitej ok. 83 m2. Mieszkanie usytuowane jest na drugim piętrze w budynku z 2006 roku na granicy Ołtaszyna i Wysokiej.

Spokojne osiedle, cztery pokoje, balkon oraz niepowtarzalny rozkład to największe atuty tej nieruchomości. Mieszkanie bardzo jasne i słoneczne, dwustronne. Komfortowo wykończone, świeżo po remoncie. Wygodny rozkład pomieszczeń gwarantują domownikom dużą swobodę.

Główną część mieszkania stanowi otwarta przestrzeń na pierwszym poziomie. Stanowi ją salon połączony z aneksem kuchennym ( o powierzchni 32 m2) i przestronnym holem (10 m2), łazienką oraz sypialnią ( 8m2).  Z salonu wyjście na balkon. Podłoga wyłożona panelami. Na piętro prowadzą oryginalne schody, poręcze z metaloplastyki.
Na kolejnym poziomie dwie sypialnie ( 8 i 12 m2).
W mieszkaniu przeprowadzono generalny remont, podczas którego położono nowe kafle i zainstalowano nową armaturę i kabinę prysznicową w łazience, położono nowe podłogi i odmalowano wszystkie ściany oraz sufity. Okna drewniane.
Wystarczy wstawić meble i można zamieszkać.

LOKALIZACJA:
Spokojne zamknięte osiedle z placem zabaw, z dala od głównych arterii komunikacyjnych. Bliskość terenów zielonych ( Tor Wyścigów Konnych, Centrum Sportowe Matchpoint, Zamek Topacz). W pobliżu nowy Zespół Szkolno-Przedszkolny ze żłobkiem. Bardzo dobra komunikacja z centrum miasta oraz łatwy dostęp do wyjazdu na autostradę A4. Niedaleko apteki, drogerie, restauracje, sklepy, market Simple, nowoczesny klub fitness, ekologiczna piekarnia, klubokawiarnia dla rodziców z dziećmi, punkty usługowe, gastronomia itp. Doskonałe miejsce dla każdej rodziny.

NISKI CZYNSZ: 450 zł, dodatkowo opłaty za prąd.

Atrakcyjna cena: 439 000 zł do negocjacji.

POLECAM I ZAPRASZAM NA PREZENTACJĘ!

POMAGAMY W UZYSKANIU FINANSOWANIA NA ZAKUP NIERUCHOMOŚCI! ZADZWOŃ I ZAPYTAJ DORADCY O INNE ATRAKCYJNE OFERTY.

OPIEKUN OFERTY: Wioletta Grzesiak
SDP Nieruchomości, tel. 784 466 123