42,86 zł/m2
2 miejsca garażowe

Karolina Zarębska

Winda: tak Piętro: 1 Liczba pięter: 3 Typ kuchni: otwarta Miejsca parkingowe: 2 miejsca garażowe Ogrzewanie: miejskie Stolarka okienna: PCV Typ podłogi: parkiet Materiał budowy: kamień Stan nieruchomości: bardzo dobry Typ budynku mieszkalnego: apartamentowiec

OPIEKUN OFERTY

(ENGLISH VERSION BELOW)

*** MIESZKANIE DOSTĘPNE OD CZERWCA ***

Polecam serdecznie do wynajmu elegancki apartament 3 pokojowy apartament 77m2 znajdujący się na prestiżowym osiedlu Rezydencja Dąbie w spokojnej, zielonej okolicy nad Odrą blisko centrum miasta.

OPIS NIERUCHOMOŚCI:
Apartament składa się z salonu dziennego połączonego z kuchnią, sypialni, pokoju, garderoby, przedpokoju, łazienki, oraz dużego balkonu. Lokal urządzony w wysokim standardzie, stylowo umeblowany i w pełni wyposażony w AGD: lodówka, kuchenka, zmywarka, pralka. Do dyspozycji najemcy podwójny garaż w cenie najmu!

Cena najmu:
3300 PLN + 700 PLN czynsz + prąd
Kaucja: 3500 PLN

Informacje o lokalizacji:
Wspaniała lokalizacja, prawdziwy spokój blisko centrum Wrocławia - 1km do Placu Grunwaldzkiego. Bliskość Zoo i Hali Stulecia. Spokojna okolica, dużo terenów spacerowych przy samej Odrze i Park Dąbie. W bezpośrednim sąsiedztwie: Hewea Supermarket -200m, siłownia Fitness World-200m, biedronka -300m, przystanki tramwajowe i autobusowe- 300m.

Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i zapraszam serdecznie na bezpłatną prezentację.

OPIEKUN OFERTY

-------------------------------

REAL ESTATE AGENT:
karolina.zarebska@sdp-nieruchomosci.pl

I recommend to rent elegant 3-room apartment 77m2 apartment located in the prestigious Rezydencja Dąbie estate in a quiet, green area on the Odra near the city center.

APARTMENT DESCRIPTION:
The apartment consists of a living room combined with a kitchen, bedroom, room, wardrobe, hall, bathroom, and a large balcony. The apartment is furnished to a high standard, stylishly furnished and fully equipped with household appliances: fridge, stove, dishwasher, washing machine. A double garage available to the tenant.

Rent price:
3300 PLN + 700 PLN + electricity
Deposit: 3500 PLN

Location information:
Great location, real peace close to the center of Wroclaw - 1km to Grunwald Square. The proximity of the Zoo and Centennial Hall. Quiet neighborhood, a lot of walking areas near the Oder and Park Dąbie. In the immediate vicinity: Hewea Supermarket -200m, fitness gym World-200m, biedronka -300m, tram and bus stops - 300m. I am happy to answer all your questions and I cordially invite you for a free presentation.

REAL ESTATE AGENT: