przy ulicy
1940

Grzegorz Rychlak

Piętro: 1 Liczba pięter: 4 Typ kuchni: widna Miejsca parkingowe: przy ulicy Ogrzewanie: miejskie Stolarka okienna: PCV Typ podłogi: inny Rodzaj łącz: inne Materiał budowy: zróżnicowany Stan nieruchomości: po generalnym remoncie Typ budynku mieszkalnego: kamienica

SUPER MIESZKANIE W KAMIENICY W CENTRUM MIASTA IDEALNE DLA RODZINY LUB POD WYNAJEM! 4 pokoje, pełny rozkład, oddzielne WC, spokojna oraz dobrze skomunikowana okolica!

Opiekun Oferty: Grzegorz Rychlak
grzegorz.rychlak@sdp-nieruchomosci.pl

Budynek-otoczenie

Mieszkanie znajduje się na 1 piętrze w 4 piętrowej kamienicy z lat 40. Budynek oraz jego wnętrze w bardzo dobrym stanie technicznym (drzwi na klatkę schodową zostały wymienione w 2020 roku). Mieszkanie, mimo iż znajduje się w niedalekiej odległości od ulicy Grabiszyńskiej, oddalone jest od wszelkiego hałasu. Wystawa okien: wschód i zachód.

Układ pomieszczeń

Mieszkanie o powierzchni ok. 73 m2 składa się z:
- pokoju ok. 18m2,
- pokoju ok. 12 m2,
- pokoju ok. 9,5 m2,
- pokoju ok. 10 m2
- kuchni ok. 8,5 m2,
- łazienki ok. 3 m2,
- WC ok. 1,2 m2,
- przedpokoju ok. 10 m2,
- balkonu ok. 2 m2.

Do mieszkania przynależy piwnica.

Standard wykończenia

Mieszkanie w bardzo dobrym stanie technicznym. Lokal jest po generalnym remoncie, od tego czasu pozostaje niezamieszkane. Nieruchomość jest bardzo dobrze wyposażona, gotowa do zamieszkania od zaraz. W mieszkaniu pozostają wszystkie meble. Każdy pokój jest umeblowany, zawiera wersalkę oraz pojemne szafy. Kuchnia - umeblowana, wyposażona w sprzęt AGD. W łazience znajduje się sprawna pralka. Ogrzewanie miejskie. Na ścianach gładzie, na podłodze panele oraz płytki. Rozkład pomieszczeń sprzyja komfortowemu zamieszkaniu.

Lokalizacja i okolica

Ze względu na doskonałą lokalizację zapewniony jest dostęp do wszelkiego rodzaju usług w tym: sklepów spożywczych, oświaty, lokali gastronomicznych, terenów rekreacji oraz uczelni wyższych. Mieszkanie znajduje się w odległości ok. 2,5 km od Rynku.

Miejsce doskonale skomunikowane, zapewnia dostęp do najdalszych części miasta. Kilka minut od mieszkania znajduje się ul. Grabiszyńska z dużą ilością połączeń MPK.

Biuro SDP Nieruchomości realizuje program pt. BEZPIECZNY POŚREDNIK, na pierwszym miejscu stawiając kwestie związane z ochroną zdrowia klientów i pracowników.

Zapraszamy do zapoznania się z założeniami programu, opublikowanymi na stronie sdp-nieruchomosci.pl.

Opiekun Oferty: Grzegorz Rychlak
grzegorz.rychlak@sdp-nieruchomosci.pl

Pomagamy w uzyskaniu finansowania.

Zadzwoń po szczegóły.