inny
1992

Sylwia Janik

Winda: nie Piętro: 1 Liczba pięter: 4 Typ kuchni: widna Miejsca parkingowe: inny Piwnica: tak Ogrzewanie: miejskie Stolarka okienna: PCV Typ podłogi: parkiet Rodzaj łącz: DSL Może być przeznaczone na biuro: nie Umeblowanie: nie Kuchnia wyposażona: tak Podłączenie do internetu: tak Klimatyzacja: nie Stan nieruchomości: do odświeżenia Typ budynku mieszkalnego: blok

SUPER MIESZKANIE NA SPOKOJNYM OSIEDLU KSIĘŻE MAŁE IDEALNE DLA RODZINY LUB POD WYNAJEM! 4 pokoje, spokojna oraz zielona okolica!

Opiekun Oferty: Sylwia Janik
sylwia.janik@sdp-nieruchomosci.pl

Budynek-otoczenie

Mieszkanie znajduje się na 1 piętrze w 4 piętrowym budynku. Budynek oraz jego wnętrze w bardzo dobrym stanie technicznym (remont elewacji oraz ocieplenie bloku odbyło się na przełomie roku 2019/2020). Mieszkanie, mimo iż znajduje się w niedalekiej odległości od ulicy Opolskiej, oddalone jest od wszelkiego hałasu. Wystawa okien: balkon, salon i dwie sypialnie południowy zachód, sypialnia i kuchnia - wschód.

Układ pomieszczeń

Mieszkanie o powierzchni ok. 71 m2 składa się z:
- pokoju ok. 19m2,
- pokoju ok. 8 m2,
- pokoju ok. 11 m2,
- pokoju ok. 10 m2
- kuchni ok. 5m2,
- łazienki ok. 4m2,
- WC ok. 2 m2,
- przedpokoju ok. 10 m2,
- balkonu ok. 3 m2.

Jest możliwość wyburzenia ścianki działowej pomiędzy kuchnią a sypialnią, dzięki czemu zyskamy przestronny salon z aneksem kuchennym.

Do mieszkania przynależy duża piwnica ok. 8 m2.

Standard wykończenia

Mieszkanie w dobrym stanie technicznym. Mieszkanie częściowo wyposażone. W mieszkaniu pozostają wszystkie meble. Kuchnia - umeblowana, wyposażona w sprzęt AGD. W łazience znajduje się sprawna pralka. W przedpokoju pojemne szafy. Na ścianach gładzie, na podłodze mozaika parkietowa (ewentualnie do wymiany). Rozkład pomieszczeń sprzyja komfortowemu zamieszkaniu, widok z okien na przestronne podwórze, sąsiedzkie budynki znajdują się w sporej odległości. Instalacja elektryczna miedziana.

Lokalizacja i okolica

Ze względu na doskonałą lokalizację zapewniony jest dostęp do wszelkiego rodzaju usług w tym: sklepów spożywczych, oświaty, lokali gastronomicznych, terenów rekreacji oraz uczelni wyższych.

Miejsce doskonale skomunikowane, zapewnia dostęp do najdalszych części miasta. Kilka minut od mieszkania znajduje się pętla tramwajów nr 3 i 5, które jadą bezpośrednio do centrum, autobusy linii 134, 124 oraz 810 i 820.

Biuro SDP Nieruchomości realizuje program pt. BEZPIECZNY POŚREDNIK, na pierwszym miejscu stawiając kwestie związane z ochroną zdrowia klientów i pracowników.

Zapraszamy do zapoznania się z założeniami programu, opublikowanymi na stronie sdp-nieruchomosci.pl.

Opiekun Oferty: Sylwia Janik
sylwia.janik@sdp-nieruchomosci.pl

Pomagamy w uzyskaniu finansowania.

Zadzwoń po szczegóły.

wtorek