parking podziemny

Anna Wójcik

Piętro: 0 Liczba pięter: 4 Typ kuchni: aneks Miejsca parkingowe: parking podziemny Piwnica: nie Ogrzewanie: CO. z własnej kotłowni Stolarka okienna: PCV Typ podłogi: deski Rodzaj łącz: DSL Materiał budowy: beton komórkowy Kuchnia wyposażona: tak Podłączenie do internetu: tak Stan nieruchomości: bardzo dobry Typ budynku mieszkalnego: apartamentowiec

Polecam! UMEBLOWANE Mieszkanie 3-pokojowe z dużym balkonem (tarasem) blisko Borku, 2 łazienki, miejsce postojowe.
Opiekun oferty: Anna Wójcik, tel. 601 602 601

BUDYNEK
Mieszkanie mieści się na parterze w budynku 4-kondygnacyjnym z 2008 roku przy Parku Grabiszyńskim na zamkniętym osiedlu. Balkon od strony bocznej uliczki. Do mieszkania przynależy miejsce postojowe w garażu podziemnym zaraz przy zejściu z klatki schodowej.

UKŁAD POMIESZCZEŃ
Mieszkanie o powierzchni 77,10 m2 składa się z 3 pokoi (salon z aneksem 31m2 i wyjściem na duży balkon, 2 mniejszych pokoi po 14 m2), 2 łazienek, korytarza z dużą szafą w zabudowie. Miejsce w garażu podziemnym dodatkowo płatne 25 000zł.

WYKOŃCZENIE I WYPOSAŻENIE
Okna pcv, w salonie podłoga drewniana, w kuchni i łazienkach płytki.
Większość wyposażenie pozostaje w cenie.
Budynek z pianobetonu.

CZYNSZ
Ogrzewanie z lokalnej kotłowni. Przy 5 osobowej rodzinie czynsz 780zł ( w tym: woda, ogrzewanie, ogrodnik, sprzątanie części wspólnych, fundusz remontowy).

LOKALIZACJA
Doskonała lokalizacja dla osób lubiących bliskość przyrody. Park Grabiszyński 50 m. Wyjście z terenu osiedla bezpośrednio na ul. Stolarską przy Parku. Dobry dojazd komunikacją autobusową w stronę centrum 125, 126, 133. Samochodem do ARKAD 10 minut.
Blisko Szkoła Międzynarodowa.

ZAPRASZAM NA PREZENTACJĘ!
Opiekun oferty: Anna Wójcik SDP Nieruchomości
Oferta NR 18995

POMAGAMY W UZYSKANIU FINANSOWANIA NA ZAKUP NIERUCHOMOŚCI. ZADZWOŃ I ZAPYTAJ O INNE ATRAKCYJNE OFERTY.