parking podziemny

Monika Jaworska

Winda: tak Piętro: 0 Liczba pięter: 3 Typ kuchni: aneks Miejsca parkingowe: parking podziemny Piwnica: tak Ogrzewanie: miejskie Stolarka okienna: drewniane nowe Typ podłogi: deski Rodzaj łącz: kablówka Materiał budowy: zróżnicowany Kuchnia wyposażona: tak Podłączenie do internetu: tak Stan nieruchomości: luksusowy Typ budynku mieszkalnego: apartamentowiec

LUKSUSOWY APARTAMENT Z TARASEM NA STRZEŻONYM OSIEDLU NA KRZYKACH!

Opiekun oferty: MONIKA JAWORSKA
TEL. 602 101 602 e-mail: monika.jaworska@sdp-nieruchomosci.pl Licencja nr 22988

Dla ceniących komfort na sprzedaż nowoczesny apartament z tarasem i ogródkiem zlokalizowany na terenie prestiżowego zamkniętego kompleksu willowego z 2014 r.  w centrum Osiedla Krzyki.

Nieruchomość o powierzchni 67 m2 składa się z przestronnego salonu z kuchnią w aneksie z wyjściem na taras i ogród, 2 pokoi oraz łazienki z toaletą.

Indywidualnie zaprojektowane wnętrza zaspokoją gust najbardziej wymagającego nabywcy.  Perfekcyjnie dobrana faktura elementów wyposażenia (wykorzystano wysokiej klasy materiały) idealnie komponuje się w funkcjonalnym układzie pomieszczeń.
Jasne barwy oraz duże okna optycznie powiększają przestrzeń.
Wystawa okien na 3 strony świata sprawia, że mieszkanie jest ładnie doświetlone o każdej porze dnia.

Kuchnia w zabudowie z wysokiej jakości frontami wyposażona w komplet sprzętów renomowanych marek. Okna drewniane, na ścianach gładź gipsowa, dekoracyjne kafle oraz deski na podłogach.

Automatyczne rolety zewnętrzne oraz antywłamaniowe drzwi. System kamer monitorujących osiedle. Ogrzewanie miejskie sterowane indywidualnie.

Cena apartamentu: 799 000 zł. W cenie mieszkania pozostają meble kuchenne wraz ze sprzętem AGD w zabudowie. Pozostałe ruchome części wyposażenia - do uzgodnienia.

Do mieszkania przynależy miejsce postojowe w hali garażowej płatne dodatkowo 45 000 zł oraz komórka lokatorska płatna 6 000 zł. Obligatoryjny zakup  komórki i miejsca postojowego.

Apartamentowiec z windą posadowiony jest na zagospodarowanej działce przy ul. Krzyckiej z licznymi nasadzeniami drzew i krzewów ozdobnych. Park Południowy i Park Kleciński w zasięgu spaceru. Linie tramwajowe 7 i 17 obok wzdłuż ul. Przyjaźni.

Czynsz: ok. 700 zł przy 2 osobach. Prąd płatny dodatkowo.

Oferta tylko w SDP (wyłączność).

Zapraszam na prezentacje - Monika Jaworska tel. 602 101 602 e-mail: monika.jaworska@sdp-nieruchomosci.pl