1 190 000 zł
parking niestrzeżony
1900

Kamila Wieczorek

Piętro: 3 Liczba pięter: 3 Typ kuchni: otwarta Miejsca parkingowe: parking niestrzeżony Ogrzewanie: miejskie Stolarka okienna: drewniane nowe Typ podłogi: panele Rodzaj łącz: inne Materiał budowy: cegła Kuchnia wyposażona: tak Podłączenie do internetu: tak Stan nieruchomości: bardzo dobry Typ budynku mieszkalnego: willa

A unique apartment located in a renovated palatial residence! BOREK!

Advisor - Kamila Wieczorek

OPIS W JĘZYKU POLSKIM PONIŻEJ

A spacious, four-room apartment located in a completely renovated villa, situated in one of the most prestigious districts of Wroclaw - Borek. Perfect for a customer seeking unique property with historical character - outstanding space, dormers, woodwork windows and doors restored in accordance with City Conservator recommendations.

The apartment with qualified area approx. 148m2 (counting floor area much more) consists of:
OPEN SPACE GUEST PART - a representative open space - a spacious living room opened for the kitchen and dining room with a total area of about 60m2, hall and toilet.
PRIVATE PART - two big bedrooms (including one with a wardrobe), an office, two bathrooms.
Three-sided flat - eastern / western / southern windows exposure.

Property Description:
The flat and the rest of the building were commissioned for use in 2008. As a result, all installations (among others: electricity, plumbing) were replaced by the developer. The building is connected to the central city heating.
The unusually thought-out layout of the property ensures both intimate space of the private parts of apartment, while maintaining an impressive, open space for guests. In the private part you will find two bathrooms (one with a bathtub, one with a shower), two large bedrooms, including one with a wardrobe. The guest part has a spacious living room opened for the kitchen and dining room with a total area of about 60m2 and a guest toilet, separated. Parts are separated by a corridor from which we enter a representative office through a wooden, double-leaf door.
There are wooden panels on the floor in the rooms, in the bathrooms there are glazed tiles. Walls are covered with gypsum.
Sloping roofs, dormers, wooden windows and door frames all reproduced perfectly. All these details make the apartment absolute gem on the Wrocław real estate market.

Building:
Completely renovated, historical, palatial residence built in 1900. 19th-century, richly decorated facade, a hip roof with turrets and dormers. The developer has carried out a comprehensive renovation of the building, while maintaining all the historical elements and the unique character of the building - restoration of the facade, replacement of the roof, renovation of the staircase, including restored woodwork and tremendous stained glass.
A prosperous community cares about the building's surroundings. The building is fenced. Well-kept green areas (garden is available only for residents). Beautiful small architecture, and a spacious car park also available only to residents.

Location:
Borek is one of the quietest and most charming parts of Wrocław - surrounded by greenery, parks, filled with old trees and architecture, some even dated 19th and 20th centuries. In the immediate vicinity recreational areas - Grabiszyński Park, and Południowy Park.
Near to the city center. A well-developed public transportation - 4 tram lines nearby, good access to the highway.There are numerous shops, service premises, restaurants, a fitness club, SPA, kindergarten, nursery, all in the vincity. 5 min. to the Borek Shopping Center. An international school and two primary schools right next to the building.

I invite you to a free viewing!

Advisor - Kamila Wieczorek
kamila.wieczorek@sdp-nieruchomosci.pl

WE HELP IN FINANCING THE PURCHASE OF PROPERTY! CALL AND ASK ADVISORS FOR OTHER ATTRACTIVE OFFERS.

---------------------------------------------------------------------

UNIKAT! Wyjątkowe mieszkanie usytuowane w odrestaurowanej willa o charakterze rezydencji pałacowej! BOREK!

Opiekun Oferty Kamila Wieczorek
kamila.wieczorek@sdp-nieruchomosci.pl

Przestronny, czteropokojowy apartament usytuowany w kompleksowo odrestaurowanej willi, położonej w jednej z najbardziej prestiżowych części Wrocławia - na Borku. Mieszkanie dla Klienta poszukującego wyjątkowej nieruchomości o zabytkowym charakterze - przepiękna przestrzeń, lukarny, stolarka okienna i drzwiowa odtworzone zgodnie z zaleceniami Miejskiego Konserwatora Zabytków.

Lokal o powierzchni ok. 148m2 powierzchni kwalifikowanej (licząc powierzchnię podłóg znacznie więcej) składa się z:
CZĘŚCI OTWARTEJ DLA GOŚCI - reprezentatywnej przestrzeni typu open space - przestronnego salonu otwartego na kuchnię z jadalnią o łącznej powierzchni ok. 60m2, przedpokoju oraz WC
CZĘŚCI PRYWATNEJ - dwóch ustawnych sypialni (w tym jednej z garderobą), gabinetu, dwóch łazienek.
Mieszkanie trójstronne - ekspozycja okien wschodnia/ zachodnia/ południowa.

Opis nieruchomości:
Mieszkanie wraz z resztą budynku zostały oddane do użytku w 2008 r. Co za tym idzie wszelkie instalacje (elektryczna, wodno-kanalizacyjna) zostały wymienione przez dewelopera. Budynek podłączony je