w bryle

Katarzyna Szczepaniak

Liczba pięter: 1 Gaz: w działce Miejsca parkingowe: w bryle Ogrzewanie: gazowe Stolarka okienna: PCV Typ podłogi: beton Typ podłączenia wody: w działce Kanalizacja: miejska Typ dachu: dachówka ceramiczna Materiał budowy: pustak Stan budynku: bez białego montażu Typ zabudowy: wolnostojący

Polecam!!! Tylko w biurze  SDP!!!

OPIEKUN OFERTY:

Katarzyna Szczepaniak
e-mail: katarzyna.szczepaniak@sdp-nieruchomosci.pl

LOKALIZACJA:

Do sprzedania dom wybudowany w 2020 roku wg projektu "Dom w Ligolach" firmy Archon o powierzchni całkowitej około 221 mkw. (ok. 147 mkw użytkowej), urokliwie położony w otoczeniu gór i lasu  20min od południowych granic Wrocławia (w miejscowości Sobótka), przy głównej trasie Wrocław-Świdnica. Droga dojazdowa asfaltowa.
Działka znajduje się w strefie archeologicznej  i gminnej ewidencji zabytków oraz w granicach Ślężańskiego Parku Krajobrazowego.
W odległości ok. 2km znajdują się: przedszkola, szkoły podstawowe, liceum, ośrodki zdrowia, sklepy oraz liczne tereny rekreacyjne.

UKŁAD POMIESZCZEŃ:

Na parterze znajduje się:  kuchnia ze spiżarnią, salon połączony z jadalnią z pięknym widokiem na górę Wieżycę, korytarz, wiatrołap, pokój, pomieszczenie gospodarcze oraz garaż.

Na piętrze znajdują się: trzy sypialnie, w tym jedna z garderobą, przedpokój, duża łazienka, pralnia. Nad całym domem znajduje się niski strych. Z okien rozpościera się piękny widok na górę Ślężę.

STANDARD WYKOŃCZENIA:

Dom wykonany z materiałów najwyższej jakości w podwyższonym standardzie deweloperskim. Dach pokryty dachówką ceramiczną, docieplony wełną szklaną 20 cm. 2 kominy systemowe. Ocieplenie styropian 20 cm + tynk siliksanowy, samoczyszczący. Okna 3 szybowe, z blokadą błędnego położenia klamek. Tynki wewnętrzne gipsowe.
Parapety kamienne na zewnątrz. Brama garażowa na pilota.
Ogrzewanie domu - piec gazowy oraz kominek, ogrzewanie podłogowe. Dom posiada certyfikat energooszczędny.

Działka uzbrojona w kanalizacje, gaz, prąd, wodę. Na działce znajduje się zbiornik 3000 m3 na wodę deszczówkę.W granicach działki przebiega internet światłowodowy.

Zapraszam do zapoznania się z ofertą bezpośrednio na spotkaniu.

Link do filmu: https://my.matterport.com/show/?m=v1s7kzE5Y3w

POMAGAMY W UZYSKANIU KREDYTU NA 100% CENY NIERUCHOMOŚCI! ZADZWOŃ I ZAPYTAJ DORADCY O INNE ATRAKCYJNE OFERTY