42,86 zł/m2
miejsce postojowe

Maciej Opuchlik

Winda: tak Piętro: 2 Liczba pięter: 6 Typ kuchni: aneks Miejsca parkingowe: miejsce postojowe Ogrzewanie: miejskie Stolarka okienna: PCV Typ podłogi: panele Materiał budowy: Ytong Stan nieruchomości: bardzo dobry Typ budynku mieszkalnego: blok

AGENT PROWADZĄCY:
MACIEJ OPUCHLIK
Mail: maciej.opuchlik@sdp-nieruchomosci.pl

(For English scroll down)

***WOLNE OD 01/06/2020***

Serdecznie polecam do wynajęcia wykończony o bardzo dobrym standardzie apartament zlokalizowany na Wrocławskim przedmieściu Oławskim. Dwu pokojowa nieruchomość znajduje się na drugiej kondygnacji sześciopiętrowego budynku w inwestycji z 2016 roku. Do nieruchomości opcjonalnie przynależy miejsce parkingowe w podziemiach bryły budynku zaraz przy wejściu do windy. Nieruchomość jest jednostronna z ekspozycją okien na południe, ogrzewanie miejskie. Apartament jest w pełni wyposażony, gotowy do zamieszkania od zaraz na minimum 12miesięcy.

Nieruchomość o powierzchni 49m2 w którego skład wchodzą:
-salon połączony z aneksem kuchennym z nowoczesnym sprzętem AGD.
- sypialnia z łóżkiem dwuosobowym oraz miejscem do pracy (oba pomieszczenia z bezpośrednim dostępem do tarasu)
- łazienka z kabiną prysznicową razem z WC
- oddzielna garderoba

Z uwagi na usytuowanie nieruchomości znakomite połączenie z każdą częścią miasta. Przy samej inwestycji znajduje się szeroki węzeł komunikacyjny (autobus, tramwaj). W sąsiedztwie znajdują się restauracje, liczne puby, kawiarnie i szeroki wachlarz handlowo usługowy który oferuje ścisłe centrum miasta.

Cena Najmu: 2100PLN + 400PLN(czynsz administracyjny) + ok 100PLN(zaliczka na prąd)

Miejsce parkingowe opcjonalnie: 200PLN

Kaucja: 2600PLN

Oferta dla osób ceniących sobie wysoki standard wykończenia, nowoczesny design oraz komfortową lokalizację. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i zapraszam serdecznie na bezpłatną prezentację.

Wszelkie informacje zamieszczone przez biuro Nieruchomości nie są prawnie wiążące i nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów prawa.
----------------------------------------------------
REAL ESTATE AGENT:
MACIEJ OPUCHLIK
Mail: maciej.opuchlik@sdp-nieruchomosci.pl

*** FREE FROM 01/06/2020 ***

I heartily recommend to rent an apartment finished in a very good standard, located in the Wrocławs Przedmieścief Oławskie. The two-room property is on the second floor of a six-story building in the 2016 investment. The property optionally includes a parking space in the basement of the building next to the elevator entrance. The property is one-sided with windows facing south, district heating. The apartment is fully equipped, ready to move in for a minimum of 12 months.

A property with an area of 49sqm, which includes:
- a living room connected to a kitchenette with modern household appliances.
- a bedroom with a double bed and a place to work (both rooms with direct access to the terrace)
- bathroom with shower cubicle and toilet
- separate wardrobe

Due to the location of the property, excellent connection with every part of the city. Near the investment there is a wide transport node (bus, tram). In the neighborhood there are restaurants, numerous pubs, cafes and a wide range of shopping and services that offers the very center of the city.

Lease Price: PLN 2100 + PLN 400 (administrative rent) + PLN 100 (advance payment for electricity)

Parking space optional: PLN 200

Deposit: PLN 2600

Offer for people who value a high standard of finish, modern design and comfortable location. I will gladly answer all your questions and invite you cordially for a free presentation.

All information posted by the Real Estate office is not legally binding and does not constitute an offer within the meaning of the law.